Wat Er Zo Nu En Dan In Me Opkomt… Subtitel: beter goed gejat dan slecht verzonnen :-)

… zijn dingen die me aan het lachen maken, verwonderen, verontwaardigen, hoop geven, aan het denken zetten, blij of juist verdrietig maken, kortom alles wat je zomaar kunt bedenken.
Als ik hieraan uiting wil geven aan ‘de buitenwereld’ (vrienden, bekenden) dan gebruikte ik tot nu toe mijn social media sites: FaceBook, Twitter, Pinterest. Stuk voor stuk handige platforms om snel korte berichtjes te plaatsen, korte (minder genuanceerde) reacties op posts of berichten te geven.

Ik betrapte me er de laatste tijd vaker op dat ik misschien wel een weg zocht om mijn “w.e.z.n.e.d.i.m.o.e.’s”  wat beter, lees: ruimer en met meer nuance onder woorden te brengen.
Welnu, een eigen blog is zo’n manier en daarom is het begin hiermee vandaag gemaakt: “Alea iacta est”.

De subtitel van mijn eerste blog is “een referte met een knipoog ” aan het blog van mijn vriend Jeff Wolters. Van hem zag ik vandaag een link naar zijn nieuwe blog jeffwolters.nl en bedacht dat dit misschien ook voor mij een prima medium kan zijn. De tijd zal gaan leren of ik er voldoende tijd voor ga maken om zaken aan het World Wide Web toe te vertrouwen.  Ik zal zeker niet alles van reacties, zo die er al gaan zijn, laten afhangen, maar ze kunnen zeker “richtinggevend zijn”…

Ik ben zelf heel benieuwd naar de mogelijkheden en wie weet, jij ook…?

Groet,
Joost

5 gedachtes over “Wat Er Zo Nu En Dan In Me Opkomt… Subtitel: beter goed gejat dan slecht verzonnen :-)

 1. Leuk Joost

  Komt me bekend voor mijn dochter schrijft ook van dit soort dingen sinds een paar jaar ook professioneel

  http://www.sowiesosuus.nl

  neem eens contact met haar op of kijk eens in haar website misschien kunnen jullie nog was voor elkaar betekenen .
  Groetjes en tot binnenkort

  Like

 2. Hey Joost!

  Leuk dat je dit opgezet hebt! En ik vind het ook helemaal bij je passen (dat bedoel ik puur positief), dus ik kijk uit naar de hersenspinsels die je aan het WWW gaat toevertrouwen.

  Als je maar niet gaat schrijven over brandend maagzuur, in het geval dat dàt een keer in je opkomt 😉

  Groeten, Ronny.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s